Categorii de produse

Blog

Al treilea episod al colectiei de sfaturi practice pentru reducerea umedelii de la Dolinex Romania.


 

Read More

Serialul nostru despre umezeală și soluțiile pentru combaterea acesteia continuă.


 

Read More

Vremea suferă schimbări bruște uneori chiar și de la o zi la alta, iar umiditatea locuinței trebuie adaptată în funcție de temperatura de afară.


 

Read More

În funcție de centrală, garanția poate să se întindă până la 7 ani, lucru bun mai ales în cazul pieselor de schimb, dar și al cheltuielilor cu reparația. Aceasta este este vestea bună.

Veste rea este că mulți oameni fac greșeli grave care duc la pierderea acestei garanții. Asta însemnă că toate cheltuielile cu repararea sau înlocuirea pieselor sunt suportate de client.

Uite cele mai mari 4 greșeli pe care să le eviți dacă vrei să beneficiezi de garanția centralei tale!

Read More
Comentarii | Posted in Utile By Paul Cojocaru

Tine-ti baia calda cu un radiator scarita de baie

Iesirea din cada sau de sub dus intr-un prosop sau halat cald sunt unele din micile luxuri ale vietii. Un radiator de baie nu numai ca face acest lucru posibil, dar este un element foarte practic in baie. Sunt ideale pentru uscarea prosoapelor, pe langa avantajul clar a incalzirii baii. Iar in zilele noastre nu mai esti limitat la un singur model sau material ci iti poti permite alegerea in functie de gusturi si necesitatile practice.

Read More

Cum montezi corect filtrul Y

15.12.2020 11:31

La ce este necesar filtrul Y, cum il montezi si il intretii?

 

Read More

Este octombrie in curand si racoarea isi face simtita prezenta noaptea si la primele ore ale diminetii. 

Ce te faci daca inca nu ai centrala si nici nu ai gazul la poarta?

Te gandesti ce sa iei, cazan pe lemne, pe peleti? 

 Hai sa vedem avantajele si dezavantajele la fiecare:

Read More

Sâmbătă, 22 iunie a avut loc lansarea Dolinex Punct Iași, eveniment marcat prin deschiderea magazinului Dolinex situat pe Calea Chișinăului, nr. 132.

 

Înfiinţată în 1991, Dolinex, cu sediul principal în Piatra Neamţ este una dintre cele mai importante firme având ca domeniu de activitate comercializarea, proiectarea, montarea şi execuţia lucrărilor de instalaţii pentru construcţii civile şi industriale.

 

Read More
Lansare brand Termax by Dolinex - 22 iunie, ora 10 - Dolinex Punct Iași - Calea Chișinăului, nr.132 De ce Termax? - Pentru că echipamentele conțin materiale de cea mai înaltă calitate; - Sunt fabricate din tablă de oțel cu carbon, tratată special, suduri de calitate; - Toate echipament a fost testat 48 de ore sub presiune; - Componentele electronice, placă electronică de calitate; - Motoare reductoare produse în Coreea; - Elemente de fontă de înaltă densitate; - Echipamentele sunt dotate cu conexiuni rapide pentru toate aplicațiile; - Sisteme termostate cu fir sau wireless; - Sunt dotate cu mufă autodiagnoză; - Sunt dotate cu siguranță de supratensiune; - Dețin un sistem de protecție pentru suprasarcină la motoreductoare. Read More
Sâmbătă, 22 iunie, Dolinex vă așteaptă la inaugurarea Dolinex Punct Iași, la deschiderea unui nou magazin, situat pe Calea Chișinaului, numarul 132. Read More
Asc