WhatsApp Contact Dolinex

CONSULTANTA GRATUITA

categorii de produse
Cosul meu

Blog

Sâmbătă, 22 iunie a avut loc lansarea Dolinex Punct Iași, eveniment marcat prin deschiderea magazinului Dolinex situat pe Calea Chișinăului, nr. 132.

 

Înfiinţată în 1991, Dolinex, cu sediul principal în Piatra Neamţ este una dintre cele mai importante firme având ca domeniu de activitate comercializarea, proiectarea, montarea şi execuţia lucrărilor de instalaţii pentru construcţii civile şi industriale.

 

Read More
Lansare brand Termax by Dolinex - 22 iunie, ora 10 - Dolinex Punct Iași - Calea Chișinăului, nr.132 De ce Termax? - Pentru că echipamentele conțin materiale de cea mai înaltă calitate; - Sunt fabricate din tablă de oțel cu carbon, tratată special, suduri de calitate; - Toate echipament a fost testat 48 de ore sub presiune; - Componentele electronice, placă electronică de calitate; - Motoare reductoare produse în Coreea; - Elemente de fontă de înaltă densitate; - Echipamentele sunt dotate cu conexiuni rapide pentru toate aplicațiile; - Sisteme termostate cu fir sau wireless; - Sunt dotate cu mufă autodiagnoză; - Sunt dotate cu siguranță de supratensiune; - Dețin un sistem de protecție pentru suprasarcină la motoreductoare. Read More
Sâmbătă, 22 iunie, Dolinex vă așteaptă la inaugurarea Dolinex Punct Iași, la deschiderea unui nou magazin, situat pe Calea Chișinaului, numarul 132. Read More

Expo Dolinex 2019

14.06.2019 13:33

În perioada 18-21 aprilie, în parcarea mall-ului Shopping City din Piatra Neamţ, a avut loc cea de-a doua ediție a Expo Dolinex, unica expoziţie de instalaţii termice şi sanitare din Moldova. Participantii au beneficiat de consultanţă gratuită, proiectare, finanţare, garanţie, service şi tombole cu multe premii surpriză! Marele premiu al tombolei: Termoşemineu Koph by Dolinex!

Parteneri: Grupul Vaillant, Ariston, Teraplast, Herz, Rehau, Motan, Ferro, Cersanit, Thermostahl, Fondital, Pedrollo, Panosol, Baenninger.

Read More

La începutul fiecărui an, Dolinex alături de partenerii săi (Vaillant,Saunier Duval, Protherm, Ariston, Teraplast, Herz, Rehau, Panosol, Motan, Ferro, Cersanit, Thermostahl, Fondital, Pedrollo, Baenninger, Jurgen, Schell, Honeywell, Fluid Master, etc.) organizează cursuri și prezentări de produse pentru a veni în sprijinul instalatorilor.

În cursul acestui an, Dolinex SRL, împreuna cu Ministerul Muncii și Educației, a evaluat și acordat certificate de acreditare în meseria de Instalator instalații termice, sanitare și de gaze.

Read More

Alegerea unei centralei termice pentru casa poate sa fie destul de dificila. Este recomandat sa te consulti cu instalatorul tau pentru a cere o opinie, ca sa-ti faci o parere despre bugetul necesar.

 

Read More

Te gândești să cumperi o sobă pe peleți pentru apartament sau încălzirea casei tale? Te întrebi care sunt avantajele și dezavantajele unei sobe pe peleți?

O sobă pe peleți arde lemn prelucrat. Buștenilor li se înlătură scoarța, sunt măcinați, uscați și apoi comprimați în mici peleți.

Unele sobe pot de asemenea funcționa cu peleți fabricați din alți bio combustibili. Peleții sunt în general, mai puțin costisitori în comparație cu combustibili lichizi, propanul sau electricitatea și la fel ca și lemnul tradițional, sunt regenerabili.

În comparație cu o sobă pe lemn, o sobă pe peleți este mai practică. Este nevoie doar să umpli rezervorul sobei dimineața iar apoi te poți bucura de căldură pentru 16 ore sau chiar mai mult înainte să fi nevoit să alimentezi din nou soba pe peleti. Mai mult, peleții ard curat și eficient.

Este o sobă pe peleți potrivită pentru locuința ta? Aici sunt cinci aspecte care te vor ajuta să te decizi.

 

Read More

Reducere de până la 400 de lei la Centralele termice murale în condensare Ariston şi Vaillant!!! Mai multe detalii şi informaţii disponibile la standul Dolinex situat în mall-ul Shopping City din Piatra Neamţ.

Centrale termice murale în condensare - Alteas One

Vârful gamei. Noua generație de centrale termice în condensare pentru controlul complet al încălzirii, cu conectivitate inteligentă. Noul sistem de performanţă îmbină 4 tehnologii într-un singur produs. Panou frontal din sticlă ultraSafe.

Read More

Cele mai economice centrale

14.09.2018 09:07

centrale economice-blog

 

Cele mai economice centrale termice

Încălzirea unei locuinţe se poate face prin mai multe modalităţi, iar alegerea celei mai economice centrale termice constituie preocuparea numărul 1 a majorităţii proprietarilor, căci aceasta poate ajuta la reducea facturilor lunare pentru încălzire. Cumpărătorii au de ales între un sistem de încălzire pe gaz, pe lemne, centrale electrice, şeminee şi sobe, iar combustibilul este cel care decide factura.

Centrala termică trebuie aleasă în funcţie de mai multe criterii tehnice care să aibă în vedere în primul rând necesarul de energie al locuinţei: suprafaţa şi volumul spaţiului ce trebuie încălzit, numărul de consumatori de apă caldă menajeră, numărul de băi şi de bucătării, gradul de izolare al locuinţei, unde este situată locuinţa, dacă este vorba despre un apartament la bloc sau o casă.

Într-o serie de articole anterioare am discutat despre fiecare tip de centrală în parte, iar acum vă propunem o scurtă comparaţie a acestora în funcţie de timpul de combustibil folosit, a preţului şi a infrasctructurii necesare.

Read More

Expo Dolinex editia I

11.09.2018 16:35

Expo Dolinex - ediția I

13-15 septembrie

Expozitie  de echipamente si accesorii termice si sanitare

Odată cu începutul toamnei, Dolinex te invită la expoziție!

Pentru a veni în întâmpinarea tuturor celor interesați de cele mai noi soluții din domeniul instalațiilor termice și sanitare Expo Dolinex își propune să adune cei mai buni furnizori de echipamente și accesorii într-un singur loc, în cadrul expoziției fiind prezentate produse și tehnologii de actualitate de la producători consacrați. În cadrul expoziției vor fi organizate concursuri cu tombole, iar unele produse vor avea reduceri de preț de până la 70%.

Evenimentul va avea loc în perioada 13-15 septembrie 2018, în parcarea showroom-ului Dolinex de pe str. General Dăscălescu nr. 386A - la ieșirea înspre Bacău, în apropiere de Automoldova.


Invitați: Vaillant, Ariston, Rehau, Herz, Baxi, Fondital, Honeywell, Hansgrohe, Ferro, MagiKal, Koph, Sunsystem, Teraplast, ItalyGress.

Asc