Categorii de produse

Blog

Continuam cu episodul #2 din sfaturile privind pregătirile pentru iarnă, în vederea reducerii cheltuielilor si grijilor.

Read More

In acest articol Dolinex iti ofera cateva sfaturi utile pentru a fi sigur ca treci aceasta iarna fara probleme cu centrala ta pe gaz....

Read More
Serialul nostru despre aerul condiționat continuă cu o serie de sfaturi în ceea ce privește utilizarea unui astfel de dispozitiv în sezonul rece si de ce nu, o alternativa a acestuia, mai fiabila atat in sezonul cald cat si in cel rece.Read More
În acest episod vom afla cum să iți alegi aerul condiționat în funcție de necesitățile tale. Tipuri constructive de aere conditionat si avantajele fiecaruia.Read More

Proiectul nostru cu sfaturi practice pentru case trainice continuă cu informații utile despre aerul condiționat. În acest episod vom afla mai multe despre avantajele și dezavantajele aerului condiționat.

Vom afla argumentele pro si contra, atat din punct de vedere medical, cat si tehnic.

Read More

Bucura-te de confort in zilele calduroase, folosind un aer conditionat cu tehnologie inverter si clasa energetica A++!

 

Read More
Comentarii | Posted in Utile By Paul Cojocaru

Al treilea episod al colectiei de sfaturi practice pentru reducerea umedelii de la Dolinex Romania.


 

Read More

Serialul nostru despre umezeală și soluțiile pentru combaterea acesteia continuă.


 

Read More

Vremea suferă schimbări bruște uneori chiar și de la o zi la alta, iar umiditatea locuinței trebuie adaptată în funcție de temperatura de afară.


 

Read More

În funcție de centrală, garanția poate să se întindă până la 7 ani, lucru bun mai ales în cazul pieselor de schimb, dar și al cheltuielilor cu reparația. Aceasta este este vestea bună.

Veste rea este că mulți oameni fac greșeli grave care duc la pierderea acestei garanții. Asta însemnă că toate cheltuielile cu repararea sau înlocuirea pieselor sunt suportate de client.

Uite cele mai mari 4 greșeli pe care să le eviți dacă vrei să beneficiezi de garanția centralei tale!

Read More
Comentarii | Posted in Utile By Paul Cojocaru
Asc