CONSULTANTA GRATUITA

categorii de produse
Cosul meu

Blog

Cele mai economice centrale

14.09.2018 09:07

centrale economice-blog

 

Cele mai economice centrale termice

Încălzirea unei locuinţe se poate face prin mai multe modalităţi, iar alegerea celei mai economice centrale termice constituie preocuparea numărul 1 a majorităţii proprietarilor, căci aceasta poate ajuta la reducea facturilor lunare pentru încălzire. Cumpărătorii au de ales între un sistem de încălzire pe gaz, pe lemne, centrale electrice, şeminee şi sobe, iar combustibilul este cel care decide factura.

Centrala termică trebuie aleasă în funcţie de mai multe criterii tehnice care să aibă în vedere în primul rând necesarul de energie al locuinţei: suprafaţa şi volumul spaţiului ce trebuie încălzit, numărul de consumatori de apă caldă menajeră, numărul de băi şi de bucătării, gradul de izolare al locuinţei, unde este situată locuinţa, dacă este vorba despre un apartament la bloc sau o casă.

Într-o serie de articole anterioare am discutat despre fiecare tip de centrală în parte, iar acum vă propunem o scurtă comparaţie a acestora în funcţie de timpul de combustibil folosit, a preţului şi a infrasctructurii necesare.

Read More

Expo Dolinex editia I

11.09.2018 16:35

Expo Dolinex - ediția I

13-15 septembrie

Expozitie  de echipamente si accesorii termice si sanitare

Odată cu începutul toamnei, Dolinex te invită la expoziție!

Pentru a veni în întâmpinarea tuturor celor interesați de cele mai noi soluții din domeniul instalațiilor termice și sanitare Expo Dolinex își propune să adune cei mai buni furnizori de echipamente și accesorii într-un singur loc, în cadrul expoziției fiind prezentate produse și tehnologii de actualitate de la producători consacrați. În cadrul expoziției vor fi organizate concursuri cu tombole, iar unele produse vor avea reduceri de preț de până la 70%.

Evenimentul va avea loc în perioada 13-15 septembrie 2018, în parcarea showroom-ului Dolinex de pe str. General Dăscălescu nr. 386A - la ieșirea înspre Bacău, în apropiere de Automoldova.


Invitați: Vaillant, Ariston, Rehau, Herz, Baxi, Fondital, Honeywell, Hansgrohe, Ferro, MagiKal, Koph, Sunsystem, Teraplast, ItalyGress.

Ne-am gândit și ne-am tot gândit și până la urmă ne-am hotărât: anul ăsta se merge în Moldova! Și n-a durat mult și ne-am pus și la drum, ca niște oameni serioși ce suntem!

Așadar, în ziua de 30 iunie dis-de-dimineață am pornit la ...

Read More

Programul Casa Verde 2016

29.08.2016 08:34

Programul Casa Verde 2016. Ministerul Mediului a lansat marti 26 iulie 2016 in consultare publica, programele ”Casa Verde” si ”Casa Verde Plus.

Read More
0 Comentarii | Posted in Utile Noutati By Echipa Dolinex

Echipa Dolinex, la compania Sunsystem din Bulgaria.

Read More

Fericitii castigatori ai tombolei " Castigi de iepuras" au intrat in posesia premiilor. Multumim pentru participare si Paste fericit!

Read More

Dolinex isi premiaza si in 2015 cei mai importanți parteneri din rețeaua sa de distribuție și revânzare a produselor.

Read More
Asc