Categorii de produse

Evenimente

La începutul fiecărui an, Dolinex alături de partenerii săi (Vaillant,Saunier Duval, Protherm, Ariston, Teraplast, Herz, Rehau, Panosol, Motan, Ferro, Cersanit, Thermostahl, Fondital, Pedrollo, Baenninger, Jurgen, Schell, Honeywell, Fluid Master, etc.) organizează cursuri și prezentări de produse pentru a veni în sprijinul instalatorilor.

În cursul acestui an, Dolinex SRL, împreuna cu Ministerul Muncii și Educației, a evaluat și acordat certificate de acreditare în meseria de Instalator instalații termice, sanitare și de gaze.

Expo Dolinex editia I

11.09.2018 16:35

Expo Dolinex - ediția I

13-15 septembrie

Expozitie  de echipamente si accesorii termice si sanitare

Odată cu începutul toamnei, Dolinex te invită la expoziție!

Pentru a veni în întâmpinarea tuturor celor interesați de cele mai noi soluții din domeniul instalațiilor termice și sanitare Expo Dolinex își propune să adune cei mai buni furnizori de echipamente și accesorii într-un singur loc, în cadrul expoziției fiind prezentate produse și tehnologii de actualitate de la producători consacrați. În cadrul expoziției vor fi organizate concursuri cu tombole, iar unele produse vor avea reduceri de preț de până la 70%.

Evenimentul va avea loc în perioada 13-15 septembrie 2018, în parcarea showroom-ului Dolinex de pe str. General Dăscălescu nr. 386A - la ieșirea înspre Bacău, în apropiere de Automoldova.


Invitați: Vaillant, Ariston, Rehau, Herz, Baxi, Fondital, Honeywell, Hansgrohe, Ferro, MagiKal, Koph, Sunsystem, Teraplast, ItalyGress.

Echipa Dolinex, la compania Sunsystem din Bulgaria.

Read More

Fericitii castigatori ai tombolei " Castigi de iepuras" au intrat in posesia premiilor. Multumim pentru participare si Paste fericit!

Read More
Asc