Categorii de produse

Noutati

Este octombrie in curand si racoarea isi face simtita prezenta noaptea si la primele ore ale diminetii. 

Ce te faci daca inca nu ai centrala si nici nu ai gazul la poarta?

Te gandesti ce sa iei, cazan pe lemne, pe peleti? 

 Hai sa vedem avantajele si dezavantajele la fiecare:

Sâmbătă, 22 iunie a avut loc lansarea Dolinex Punct Iași, eveniment marcat prin deschiderea magazinului Dolinex situat pe Calea Chișinăului, nr. 132.

 

Înfiinţată în 1991, Dolinex, cu sediul principal în Piatra Neamţ este una dintre cele mai importante firme având ca domeniu de activitate comercializarea, proiectarea, montarea şi execuţia lucrărilor de instalaţii pentru construcţii civile şi industriale.

 

Lansare brand Termax by Dolinex - 22 iunie, ora 10 - Dolinex Punct Iași - Calea Chișinăului, nr.132 De ce Termax? - Pentru că echipamentele conțin materiale de cea mai înaltă calitate; - Sunt fabricate din tablă de oțel cu carbon, tratată special, suduri de calitate; - Toate echipament a fost testat 48 de ore sub presiune; - Componentele electronice, placă electronică de calitate; - Motoare reductoare produse în Coreea; - Elemente de fontă de înaltă densitate; - Echipamentele sunt dotate cu conexiuni rapide pentru toate aplicațiile; - Sisteme termostate cu fir sau wireless; - Sunt dotate cu mufă autodiagnoză; - Sunt dotate cu siguranță de supratensiune; - Dețin un sistem de protecție pentru suprasarcină la motoreductoare.

Expo Dolinex 2019

14.06.2019 13:33

În perioada 18-21 aprilie, în parcarea mall-ului Shopping City din Piatra Neamţ, a avut loc cea de-a doua ediție a Expo Dolinex, unica expoziţie de instalaţii termice şi sanitare din Moldova. Participantii au beneficiat de consultanţă gratuită, proiectare, finanţare, garanţie, service şi tombole cu multe premii surpriză! Marele premiu al tombolei: Termoşemineu Koph by Dolinex!

Parteneri: Grupul Vaillant, Ariston, Teraplast, Herz, Rehau, Motan, Ferro, Cersanit, Thermostahl, Fondital, Pedrollo, Panosol, Baenninger.

Alegerea unei centralei termice pentru casa poate sa fie destul de dificila. Este recomandat sa te consulti cu instalatorul tau pentru a cere o opinie, ca sa-ti faci o parere despre bugetul necesar.

 

Te gândești să cumperi o sobă pe peleți pentru apartament sau încălzirea casei tale? Te întrebi care sunt avantajele și dezavantajele unei sobe pe peleți?

O sobă pe peleți arde lemn prelucrat. Buștenilor li se înlătură scoarța, sunt măcinați, uscați și apoi comprimați în mici peleți.

Unele sobe pot de asemenea funcționa cu peleți fabricați din alți bio combustibili. Peleții sunt în general, mai puțin costisitori în comparație cu combustibili lichizi, propanul sau electricitatea și la fel ca și lemnul tradițional, sunt regenerabili.

În comparație cu o sobă pe lemn, o sobă pe peleți este mai practică. Este nevoie doar să umpli rezervorul sobei dimineața iar apoi te poți bucura de căldură pentru 16 ore sau chiar mai mult înainte să fi nevoit să alimentezi din nou soba pe peleti. Mai mult, peleții ard curat și eficient.

Este o sobă pe peleți potrivită pentru locuința ta? Aici sunt cinci aspecte care te vor ajuta să te decizi.

 

Centrale termice murale în condensare - Alteas One

Vârful gamei. Noua generație de centrale termice în condensare pentru controlul complet al încălzirii, cu conectivitate inteligentă. Noul sistem de performanţă îmbină 4 tehnologii într-un singur produs. Panou frontal din sticlă ultraSafe.

Read More

Programul Casa Verde 2016

29.08.2016 08:34

Programul Casa Verde 2016. Ministerul Mediului a lansat marti 26 iulie 2016 in consultare publica, programele ”Casa Verde” si ”Casa Verde Plus.

Read More

Echipa Dolinex, la compania Sunsystem din Bulgaria.

Read More

Dolinex isi premiaza si in 2015 cei mai importanți parteneri din rețeaua sa de distribuție și revânzare a produselor.

Read More
Asc