Categorii de produse

Utile

Este octombrie in curand si racoarea isi face simtita prezenta noaptea si la primele ore ale diminetii. 

Ce te faci daca inca nu ai centrala si nici nu ai gazul la poarta?

Te gandesti ce sa iei, cazan pe lemne, pe peleti? 

 Hai sa vedem avantajele si dezavantajele la fiecare:

Sâmbătă, 22 iunie, Dolinex vă așteaptă la inaugurarea Dolinex Punct Iași, la deschiderea unui nou magazin, situat pe Calea Chișinaului, numarul 132.
Comentarii | Posted in Utile By Alexandra L

Cele mai economice centrale

14.09.2018 09:07

centrale economice-blog

 

Cele mai economice centrale termice

Încălzirea unei locuinţe se poate face prin mai multe modalităţi, iar alegerea celei mai economice centrale termice constituie preocuparea numărul 1 a majorităţii proprietarilor, căci aceasta poate ajuta la reducea facturilor lunare pentru încălzire. Cumpărătorii au de ales între un sistem de încălzire pe gaz, pe lemne, centrale electrice, şeminee şi sobe, iar combustibilul este cel care decide factura.

Centrala termică trebuie aleasă în funcţie de mai multe criterii tehnice care să aibă în vedere în primul rând necesarul de energie al locuinţei: suprafaţa şi volumul spaţiului ce trebuie încălzit, numărul de consumatori de apă caldă menajeră, numărul de băi şi de bucătării, gradul de izolare al locuinţei, unde este situată locuinţa, dacă este vorba despre un apartament la bloc sau o casă.

Într-o serie de articole anterioare am discutat despre fiecare tip de centrală în parte, iar acum vă propunem o scurtă comparaţie a acestora în funcţie de timpul de combustibil folosit, a preţului şi a infrasctructurii necesare.

Read More

Programul Casa Verde 2016

29.08.2016 08:34

Programul Casa Verde 2016. Ministerul Mediului a lansat marti 26 iulie 2016 in consultare publica, programele ”Casa Verde” si ”Casa Verde Plus.

Read More
Asc