Ne-am gândit și ne-am tot gândit și până la urmă ne-am hotărât: anul ăsta se merge în Moldova! Și n-a durat mult și ne-am pus și la drum, ca niște oameni serioși ce suntem!

 

Așadar, în ziua de 30 iunie dis-de-dimineață am pornit la drum cu voie bună și cu chef de distracție spre Republica Moldova. Dupa un drum destul de lung presărat cu numeroase momente comice și distractive am ajuns la Cramele Cricova, o locație superbă, cunoscută atât în România cât și pe plan internațional, un loc minunat unde simți cu adevărat spiritul Moldovei și ospitalitatea fraților noștri de peste Prut. Apoi ne-am îndreptat spre Chișinău, capitala Republicii Moldova, un oraș destul de mărișor dar foarte cochet și călduros din punct de vedere spiritual, unde ne-am continuat sejurul cu drag și unde distracția s-a îmbinat cu mersul la cumpărături într-o comuniune numai bună de povestit și de adus aminte peste ani și ani. Am petrecut, am dansat, am cântat și ne-am simțit bine - rețeta perfectă pentru un weekend memorabil marca Dolinex. Și drept dovadă că ne-a plăcut, în tot acest timp am râs copios și am zâmbit încontinuu, lucru confirmat de fotografiile pe care le-am facut pe toată durata evenimentului.

 

Și chiar daca sejurul a fost destul de scurt și nu am stat plecați decât 2 zile, au fost momente când ne-am simțit mai uniți, mai amuzanți și mai prietenoși decât de obicei, au fost momente dragi petrecute împreună și pe care le vom păstra o veșnicie în mintea și în inima noastră.

 

Iar in loc de final: Mulțumim pentru chemare, dragă Moldova, ești o gazdă minunată! Dolinex îți mulțumește din suflet!