categorii de produse

Centrala pe lemne/peleti cu gazeificare Arca LPA Duo Matic Inox 29R 30kW

Disponibilitate: La comandă

21.500,00 RON

Transport Gratuit

2 ani Garantie

Cod produs: arca-duomatic-29r-30

Cere oferta


Centrala pe lemne/peleti cu gazeificare Arca LPA Duo Matic Inox 29R 30kW este o centrala pe lemne sau peleti, automata, cu principiul gazeificarii cu focar din oţel inox ce are o maxima rezistenta la coroziune. Aceste centrale pe lemne sunt de preferat atunci cand se utilizeaza lemn umed sau reziduuri de lemn din industria prelucratoare. 

Livrare rapida indiferent de marimea coletelor, la produsele semnalate pe magazin.

Plata securizata prin procesatorul de plati online MobilPay. Tranzactiile sunt procesate cu 3D-Secure.

Toate produsele vandute de Dolinex beneficieaza de garantie. Service-uri cu acoperire la nivel national.

Conexiunea este criptata folosind o suita de codificare moderna si certificata de catre COMODO RSA.

Detaliile Produsului


Descrierea produsului


Details

Centrala pe lemne/peleti cu gazeificare Arca LPA Duo Matic Inox 29R 30kW este o centrala pe lemne sau peleti, automata, cu principiul gazeificarii cu focar din oţel inox ce are o maxima rezistenta la coroziune. Aceste centrale pe lemne sunt de preferat atunci cand se utilizeaza lemn umed sau reziduuri de lemn din industria prelucratoare. 

 

Proiectul LPA Duo Matic reuneşte cea mai avansată tehnologie marca Arca în materie de combustie a butucilor de lemne şi combustia cu peleţi. LPA Duo Matic este constituită dintr-o centrală pe lemne cu flacără răsturnată, funcţionând pe principiul gazeificării, dotată cu un arzător de peleţi brevetat de catre Arca, folosit pe modelele Granola. Odată terminată cumbustia lemnului controlul electronic se ocupă cu pornirea automată a arzătorului de peleţi. În caz de reîncărcare cu lemne arzătorul se stinge în mod automat şi reporneşte arderea lemnului până la epuizarea sa. Funcţiile centralei sunt toate controlate de către tabloul electric digital dotat cu un microprocesor cu o înaltă capacitate de funcţionare şi este prevăzut cu utilizare în automat (la epuizarea lemnului porneste peletul), doar Lemne (la epuizarea lemnului aşteaptă ca utilizatorul să reîncarce) doar Peleţi (funcţioneaza întotdeaună cu peleţi). Rezervorul peleţilor este alăturat centralei cu scopul de a reduce dimensiunile şi este disponibil în trei versiuni cu capacitate de la 190 până la 400 Kg.

 

Este reconoscut că şi lemnul uscat de 2 sau 3 ani conţine oricum o cantitate de apă minimă care variază în jurul lui 15% Apa conţinută în lemn în afara faptului că scade randamentul combustiunii centralei poate fi şi o sursă de mare atac coroziv. În mod special în zonele unde falda acviferă este sulfuroasă sau bogată în substanţe acide copacul ce prin rădicini absoarbe acest tip de apă va produce lemnul bogat şi el în apă cu mari concentrări de sulf, precum şi alte substanţe chimice. În timpul gazeificării lemnelor în centrală, aceaste substanţe vor produce un cadru foarte agresiv în camera lemnului cu mari concentraţii de acid acetic. O asemenea agresivitate creează un mare atac coroziv mai ales când centrala este în stand by şi aburii uscării ating pereţii focarului pentru perioade lungi.

Propunerea lui ARCA este rezolutivă pentru orice tip de lemn folosit: focarul în oţel INOX AISI 304. Folosirea acestor materiale implică o sudură tehnologică specifică a produsului cu care Arca este dotată de mulţi ani.

Centrala pe lemne/peleti cu gazeificare Arca LPA Duo Matic Inox 29R 30kW

 

 

Greutate 435.0000
Producator Arca
Putere termica max. (kW) 30
Tip cazan Gazeificare
Tip combustibil Peleti/lemne
Capacitate rezervor peleti Nu
Capacitate camera ardere 95 litri
Volum manta de apa (l) Nu
Garantie 2

Specificatii produsului


Greutate 435.0000
Producator Arca
Putere termica max. (kW) 30
Tip cazan Gazeificare
Tip combustibil Peleti/lemne
Capacitate rezervor peleti Nu
Capacitate camera ardere 95 litri
Volum manta de apa (l) Nu
Garantie 2

PRODUSE RECOMANDATE