Categorii de produse
Categorii de produse

Cum platesc

Îţi oferim mai multe posibilităţi pentru plata unei comenzi efectuate pe site-ul nostru. Tu doar trebuie să alegi varianta cea mai convenabilă pentru tine:

 

Ramburs (numerar la curier)

Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii.

Eliberarea chitantei se face de catre firma de curierat.

 

Card

Plata cu cardul bancar se poate face la sediul nostru sau online.

Plata cu cardul online sau la Sediul SC Dolinex SRL efectuata in numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie facuta doar din contul (cu cardul) respectivei Persoane Juridice.

SC Dolinex SRL vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.mobilpay.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line. 

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

  • Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati butonul "Adauga in cos";
  • Introduceti datele dvs. personale. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre SC Dolinex SRL, nici de catre MobilPay. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Continua".
  • Introduceti datele despre credit/debit card: Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Ridicarea de la sediu a comenzilor achitate cu card: La ridicarea de la sediu a comenzilor achitate cu cardul este necesar sa prezentati un act de identitate valid (factura pe persoana fizica) sau o imputernicire (factura pe persoana juridica). Ne rezervam dreptul de a contacta telefonic titularul contului atasat comenzii inainte de a autoriza livrarea. 

 

Transfer bancar, Depunere in cont

La inregistratrea comenzii aveti posibilitatea sa alegeti plata prin banca. Plata se face in baza facturii proforma emise de catre SC Dolinex S.R.L., dupa confirmarea disponibilitatii produselor. In cazul in care nu aveti cont bancar, puteti efectua depunere in contul SC Dolinex S.R.L..

SC Dolinex S.R.L. va pune la dispozitie urmatoarele conturi:

  • RO70 OTPV 1700 0003 7630 RO01 - OTP BANK Piatra Neamt
  • RO47 INGB 0000 9999 0373 1849 - ING FILIALA Piatra Neamt
  • RO13 UGBI 0000 2020 0915 6RON - Garanti Bank Piatra Neamt
  • RO70 RZBR 0000 0600 1111 1065 - Raiffeisen Bank Piatra Neamt

Factura proforma este valabila 2 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectueaza dupa intrarea in contul SC Dolinex SRL a sumei aferente.

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra, trebuie ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul facturii proforma.

Plata prin transfer bancar efectuata in numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie facuta doar din contul respectivei Persoane Juridice.

 

Numerar la sediu 

Daca doriti ridicarea comenzii de la sediul nostru aveti posibilitatea sa o achitati si numerar.

Pentru persoanele juridice, limita maxima de plata numerar este 5.000 RON pe zi.

 

Plata in rate

SC Dolinex SRL pune la dispozitia clientilor sai si plata in rate prin CREDIUS. Pentru mai multe detalii accesati aici