WhatsApp Contact

CONSULTANTA GRATUITA

categorii de produse
Cosul meu

Expo Dolinex - ediția II

La Dolinex primăvara aduce cu ea cele mai bune oferte şi reduceri de preţ la echipamentele termice şi sanitare.

 

Data: 18-21 aprilie 2019

Ora: 10:00 - 20:00

Locație: Parcare Shopping City Piatra-Neamț, Bd- Decebal nr. 79

Cu o experienţă de peste 28 de ani, Dolinex investeşte energie şi pasiune pentru siguranţa şi confortul tău. Investeste şi tu, venind în perioada 18-21 aprilie în parcarea Shopping City Piatra-Neamţ, la unica expoziţie de instalaţii termice şi sanitare din Moldova. Beneficiaza de consultanţă gratuită în găsirea celor mai bune soluţii, la cele mai avantajoase preţuri.

Nu uita! În perioada 18-21 aprilie, proiectele tale pot deveni realitate! Consultanţă gratuită, proiectare, finanţare, garanţie, service și tombole cu multe premii surpriza... totul doar în parcarea Shopping City Piatra-Neamţ, la Expo Dolinex! Marele premiu al tombolei: Termosemineu KOPH by Dolinex!

Parteneri: Vaillant, Ariston, Teraplast, Herz, Rehau, Motan, Ferro, Cersanit, Thermostahl, Fondital, Pedrollo, Panosol, Baenninger. Expo Dolinex 2019 te așteaptă!

 


Ediția anterioara 2018

 

Odată cu începutul toamnei, Dolinex te invită la expoziție!

Pentru a veni în întâmpinarea tuturor celor interesați de cele mai noi soluții din domeniul instalațiilor termice și sanitare Expo Dolinex își propune să adune cei mai buni furnizori de echipamente și accesorii într-un singur loc, în cadrul expoziției fiind prezentate produse și tehnologii de actualitate de la producători consacrați. În cadrul expoziției vor fi organizate concursuri cu tombole, iar unele produse vor avea reduceri de preț de până la 70%. 

Evenimentul va avea loc în perioada 13-15 septembrie 2018, în parcarea showroom-ului Dolinex de pe str. General Dăscălescu nr. 386A - la ieșirea înspre Bacău, în apropiere de Automoldova.


Invitați: Vaillant, Ariston, Rehau, Herz, Baxi, Fondital, Honeywell, Hansgrohe, Ferro, MagiKal, Koph, Sunsystem, Teraplast, ItalyGress.