Categorii de produse
Filtre
Optiuni de cumparare
Capacitate (l)
  1. 1500 (1)
  2. 1000 (3)
  3. 500 (2)
  4. 300 (1)
  5. 750 (2)
Cu serpentina
  1. Nu (6)
  2. Da (3)
Categorii de produse

Puffere / Rezervoare de acumulare

Pufferul, supranumit si rezervor de acumulare / stocator / acumulator / vas tampon, este un rezervor de acumulare a agentului termic folosit in instalatiile de incalzire cu centrale pe combustibil solid. Un puffer este de fapt un rezervor unde se acumuleaza agentul termic ce se monteaza intre centrala pe lemne / combustibil solid si instalatia de incalzire, utilitatea acestuia constand in inmagazinarea caldurii generate de centrala si cedarea treptata a acesteia apei din circuitele de incalzire.

 

Avantaje puffer: cresterea autonomiei de ardere cu minim 30% (aceasta poate ajunge si pana la 24 de ore, marind astfel confortul), economia de combustibil (peste 30% fata de instalatiile fara puffer), protejarea centralei si marirea duratei de viata a acesteia, siguranta sporita a functionarii instalatiei pentru ca asigura descarcarea termica a centralei si in perioadele cand locuinta nu are un necesar mare de caldura, totodata conservand prin stocare energia descarcata.

 

Pentru mai multe informatii, consultanta sau proiectarea unui sistem de incalzire cu puffer, consultantii nostri va stau la dispozitie.

Tabel  Lista 

Tabel  Lista